Maak een afspraak
Wonen in The Vine is investeren in de toekomst


Een onderbouwde strategie.

Afhankelijk van de locatie, die uiterst belangrijk is (hartje Leuven), is het een waardevaste en vooral inflatiebestendige investering. De huurprijzen volgen immers de index. Het rendement dat een verhuurd appartement opbrengt, is in dit geval een veelvoud van de rente op een spaarboekje, zonder de grote risico's van de beurs. Dat is onze motivator en vooral die van u!
 De onderbouwde strategie op een rijtje:

The Vine is gelegen op een toplocatie 
in het hartje van Leuven. Zowel voor de bewoner als de verhuurder lijsten wij de strategische pluspunten op.

Studenten, jonge gezinnen, expats en andere
relevante doelgroepen.

The Vine is bedacht en ontwikkeld met een échte unieke woonbeleving binnen een totaalconcept om u tegen te zeggen.
Aangezien reeds 92% verkocht is, laten we  onze klanten graag aan het woord.

Voor de bewoner van The Vine

 • 5 min. van de Grote Markt.
 • 200 m van de Vismarkt en de Mechelsestraat met zijn boetiekjes en restaurants.
 • 200 m van de bakker, slager, supermarkt, apotheker, …
 • Openbaar vervoer: bushalte voor de deur en 1,6 km van het station van Leuven.
 • 5 min. van de oprit van de E314 en E40.
 • Centraal gelegen: 20 km van Brussel, 30 km van Mechelen, 50 km van Hasselt,
UNIEK CONCEPT

New Vibe, Old Soul.
The Vine onderscheidt zich door sterk in te zetten op een hoogstaande en duurzame architectuur, iets wat enkel kon door samen te werken met onze partners: Tecro&Krea architecten en Provoke agency als interieur/concept designer. De tijdloze klasse en gedurfde architectuur in combinatie met de familiale warmte van hotelconcept-ontwikkelaar Provoke Agency is hetgeen waar The Vine voor staat. Kortom, in The Vine staat de woon/leefbeleving van de bewoner centraal.

 

Hoogwaardige afwerking 
Marmeren inkomhal
Bring me boxes*
Indirecte stijlvolle verlichting
Hip wassalon
Co-working space
Videofonie 
Persoonlijke touch: volledige inspraak in de afwerking van jouw eigen appartement
Verhuurpotentieel en doelgroepen in Leuven

Wij doen ons onderzoek.

De strategische toplocatie van The Vine brengt een enorm verhuurpotentieel met zich mee, een zeer grote variatie in specifieke doelgroepen, zowel particulier als zakelijk. 

U verhuurt aan particulieren:
 • Studenten;
 • Erasmusstudenten;
 • Young professionals;
 • Jonge gezinnen;
 • Alleenstaanden in de stad;
 • ...
U verhuurt aan expats:
 • KUL;
 • Gasthuisberg;
 • AB Inbev;
 • Imec;
 • Researchpark Haasrode;
 • ...

 

This is not an offering for sale any such offering can only be made with a disclosure statement. The developer reserves the right to make changes and modifications to the information herein without prior notice. E&OE. Photos and renderings are representational only and may not be accurate.

YOBO REAL ESTATE ©copyright 2020. All rights reserved.

Klaar om te praten?
Een strategische toplocatie

Centrum Leuven

De grootste troef van Project The Vine in Leuven is de locatie. Meerwaarde voor uw vastgoed zit vervat in de eerste van onze kernwaarden, de locatie, de buurt en omgeving.

Als investeerder van The Vine

 • In de nabijheid van alle instellingen en instanties van de KULeuven, de grootste universiteit van het land en Europe’s most innovative University.
 • 5 min. van de hoofdkwartieren van ABinBev, grootste bierbrouwer ter wereld. 
 • 8 min. fietsen van Gasthuisberg, wereldvermaard ziekenhuis en outstanding in België. 
 • 10 min. van IMEC, het grootste onafhankelijke onderzoekscentrum in Europa.
 • 15 min. van de Research Park Haasrode met grote internationale bedrijven zoals Siemens, Terumo, Nikon, Sony,… meer dan 5000 werknemers op deze site.

 

Unieke woonbeleving
The Vine garandeert een unieke woonbeleving in het hartje van Leuven. Wonen gericht op de toekomst van vandaag. Een unieke look and feel en kwalitatief wonen met een sterk concept. Zo wordt er aandacht besteed aan toekomstgericht en community-driven wonen. Een ervaring voor elke bewoner!

3% netto rendement*

Fiscaal gunstig: 6% BTW

Verhuur aan
professionele expats

Verhuur aan
studenten

Verhuur aan
jonge gezinnen

Testimonials 

Ik heb voor het project The Vine gekozen omwille van de zeer centrale locatie van het project dichtbij alle faciliteiten. Eerst om mijn dochter er te laten wonen tijdens haar studies geneeskunde en nadien om verder te verhuren aangezien het een zeer goede opbrengst oplevert. Daarnaast zat de klik direct goed vanaf het eerste gesprek en verzorgen verzorgt het team van Yobo Real Estate een zeer goede klantenservice.

Marc uit Knokke

Wij kochten een leuk appartement in The Vine voor de toplocatie kortbij alle faciliteiten en de mooie historische stad. Wij genieten eerst van de goede huuropbrengst om er nadien later zelf te gaan wonen. De klantenservice van Yobo is zeer gestructureerd en alle afspraken worden steeds nageleefd. Ze bieden bij alle zaken een goed luisterend oor en kijken mee wat er gerealiseerd kan worden. Top service!

Peter en Monique uit Tervuren

Ik koos ervoor om mijn huurappartement in Brussel te verkopen en te investeren in The Vine door het groot verhuurpotentieel dat dit project te bieden heeft op deze locatie. Zo ben ik zeker van mijn huurinkomsten en kom ik ook de komende jaren niet voor verrassingen te staan. Sublieme opvolging en service! Ik raad iedereen aan om aan tafel te zitten met de mannen van Yobo Real Estate.

Dominique uit Diest
Reeds 
92% verkocht!


Investeringsanalyse aanvragenLees meer over de locatieOntdek het conceptOntdek het verhuurpotentieelLees wat onze klanten vinden
Ervaar The Vine

Trek de deur open en waan je in een 5-sterren hotel. 
Maar dan eentje waar jij permanent de VIP gast bent.

HIGH END AFWERKING

New Vibe, Old Soul.

Er is rekening gehouden met doordachte indelingen met aandacht voor een topafwerking met hoogwaardige en duurzame materialen. Zowel in de appartementen als in de gemeenschappelijke delen. Inkomhal afgewerkt met marmeren elementen. Gemeenschappelijke gangen voorzien van indirecte verlichting in combinatie met design elementen. Hoogwaardige vloeren en houtelementen. Trek de deur open en waan je in een 5-sterren hotel. Maar dan eentje waar jij permanent de VIP gast bent.

 

Investeringsanalyse aanvragenVragen over de locatie? Stel ze hier!
COWORKING & 
HIP WASSALON

Leven is nog nooit zo makkelijk, 
praktisch en comfortabel geweest.

Een hip wassalon voorzien van enkele hoogtechnologische was -en droogapparaten om elke bewoner de keuze te laten om dit al dan niet privatief in de eigen leefruimte te voorzien. Daarnaast beschikt deze ruimte ook over 
co-working spaces. Deze co-working plek geeft elke persoon, opzoek naar die zeldzame work/life balance, de mogelijkheid om werk en wonen effectief te scheiden, een kantoorruimte ‘reserveren’ in eigen woonkamer is hier dus niet nodig!

 

Ontdek de VIP behandeling
Appartementen vanaf 
€380.000


Neem contact op


Een strategische toplocatieGroot verhuurpotentieel en 
specifieke doelgroepen
Uniek concept en beleving
Klanten aan het woord


* Anno 2020 wordt alles wat we bestellen binnen de 24u geleverd en dit moet ook kunnen, zelfs wanneer je niet thuis bent. Dankzij onze samenwerking met het bedrijf Bringme kan elk standaard pakketje geleverd worden in ieders privatieve locker in de inkomhal op elk moment van de dag.

Neem contact op!